top of page

Zondag overzicht

Zondag 10:30
dienst

@ St Jozef's, Moorsel

We komen elke week samen voor gezongen lofprijzing, Bijbelonderwijs, wederzijdse bemoediging en gebed. Een deel van de tijd zijn er aparte groepen voor kinderen en jeugd, waarbij we op een bij hun leeftijd passende manier leren. De rest van de tijd zingen, bidden, delen en leren we samen als een hele kerkfamilie.

Elke zondag is er een ruimte voor mensen met kleine kinderen die meer actief zijn en wat meer willen bewegen, maar u bent van harte welkom om uw kinderen tijdens de dienst bij u te houden. Na de dienst zijn er verfrissingen en we moedigen mensen aan om te blijven en een praatje te maken. Er zijn ook mensen beschikbaar om met anderen te bidden.

De locatie van de dienst verandert af en toe, dus kijk op "What's on" er vóór elke zondag voor meer informatie.

St Jozef.jpg
Children.png
Kinderkerk 

Ons kinder- en jeugdkerk is een essentieel onderdeel van het eredienst van onze kerk.  Spelenderwijs leren de kinderen de verhalen uit de Bijbel en de kern van ons geloof.

Onze zondagse kindergroepen heten SPLASH.


Voor onze jongeren voorzien we een aangepaste groep tijdens de ochtend eredienst twee keer in de maand en betrokkenheid bij de muzikale lofprijzing. Plus een jeugddienst 's avonds op andere zondagen 'Sundays at Six'

Evenementen en vergaderingen

We organiseren veel evenementen doorheen de maand, waarvan ook enkele online. U vindt alle informatie op de “What’s on”-pagina.

Events.JPG
bottom of page