top of page
0547.jpg

WELKOM BIJ
ST PAUL'S TERVUREN

IMGP3731.JPG

WIE WE ZIJN

St Paul's, dat onlangs zijn 30ste verjaardag vierde, is gelegen in de gemeente Tervuren aan de oostrand van Brussel.​

 

Onze congregatie is een mengelmoes van internationale families en Belgen. Met onze verschillende culturele achtergronden en christelijke voorkeuren, komen we samen in één multi-generationele en liefdevolle christelijke gemeenschap.

VISIE

Onze visie is om een uitnodigende gemeenschap te zijn, mensen welkom te heten om Jezus Christus te leren kennen, hen de nodige bagage geven om te leven en te dienen, en hen uit te zenden om Zijn liefde te verkondigen.

Image by Aaron Burden

MISSIE

De missie van de St Paul's is:

  • Om mensen welkom te heten in onze gemeenschap en hen kansen te bieden om een levensveranderende relatie met Jezus aan te gaan.

  • Om mensen van over de hele wereld te omarmen als onderdeel van onze internationale christelijke gemeenschap waar we kinderen, jongeren en volwassenen gelijk waarderen als deelnemers op alle gebieden van ons gemeenschapsleven.

  • Om mensen te vormen tot levenslange volgelingen van Jezus, vervuld van de heilige Geest, groeiend in gebed en in het samen op weg gaan.

  • Om zelfverzekerde christenen te laten groeien die zich engageren om te evangeliseren, onze buren te dienen en voor onze wereld te zorgen.

  • Om mensen enthousiast op pad te sturen om het Goede Nieuws van Jezus door woord en daad te verkondigen.

  • Volgelingen de opdracht geven om in België en de rest van de wereld te leven en te dienen.​

WAT WE DOEN

Sommigen onder ons zijn geboren in België, sommigen van ons zijn hier vanuit andere landen aangekomen. Voor iedereen is een warm welkom en gastvrijheid de sleutel tot wie we zijn, door de welkomstlunches en evenementen, om nieuwkomers in onze gebedsgroepen te integreren en mogelijkheden te bieden om te dienen. Als je ons wilt ontmoeten en meer wilt weten, gebruik dan graag onze verbindingslink om jezelf aan ons voor te stellen.

Zondagmorgen is onze belangrijkste bijeenkomst met informele lofprijzing, diepgaand Bijbelonderwijs en programma's voor kinderen en jongeren die gelijktijdig met de dienst lopen. We houden ervan om elkaar te ontmoeten, elkaar aan te moedigen en voor elkaar te zorgen, zodat we toegerust zijn om Jezus te volgen in ons dagelijks leven. Op weekdagen spelen onze gebedsgroepen een heel belangrijke rol bij het groeien in ons geloof en het met elkaar delen en bidden. We geven ook cursussen voor degenen die het geloof voor de eerste keer willen verkennen en een plek willen waar ze met vragen terecht kunnen en alles bespreekbaar is.​​

​Met mensen vanuit zoveel verschillende plaatsen bijeengekomen, is het belangrijk om onze plaats in de wijdere wereld en Gods doel met ons te begrijpen. Sommigen van onze gemeente zullen naar nieuwe delen van de wereld verhuizen en geïnspireerd worden om daar te dienen. Bewustwording creëren, sleutelfiguren en projecten ondersteunen en kansen bieden om van dienst te zijn, is het werk van ons partnerschapsteam. Neem voor meer informatie contact op met Dominic.

bottom of page